2015. szeptember 28., hétfő

Az Avast regisztrációja

Nagyjából egy éve írtam a címbeli Avast antivírus programról. Aki akkor telepítette, annak hamarosan időszerű lesz a programot ismét regisztrálni, mert az egy éves használati engedélye lassan-lassan le fog járni.
Pontosan ebből az apropóból most részletesen bemutatom ezt a roppant egyszerű, legfeljebb 1 perces eljárást. Nyugodtan nekiállhat bárki, hiszen semmilyen komolyabb számítástechnikai ismeretet nem igényel a végrehajtása. Szóval hajrá, munkára fel.
A feladatunk csak annyi, hogy amikor a képernyőn megjelenik az ábra szerinti üzenet, kattintsunk rá a bal oldali oszlop alján lévő "Kiválaszt" elemre. Azért arra, mert a többet tudó verzió már nem ingyenes!
A következő ablakban adjuk meg mail címünket (igazság szerint minden, elvileg jó, akár fiktív címet is megadhatunk), majd kattintsunk rá a "Regisztráció" gombra.
A következő ablakot már csak be kell zárnunk, feltéve, hogy még mindig nem hagyjuk rábeszélni magunkat a többet tudó fizetős verzióra.
Az utolsó ablakot is csak be kell zárnunk. Persze, ha akarjuk, átnézhetjük a szoftver fontosabb paramétereit is.

Ha tetszett, ne felejtsed el a cikket megosztani! A felső Facebook lájk és megosztás a PC Suli Facebook oldalára vonatkozik, ez pedig a cikkre.

Ha a jobb oldalon / fent lévő reklám olyasmiről szól, ami érdekel, kérlek nyissad meg. Ez Neked semmibe nem fog kerülni, a PC Sulit viszont - tényleg csak pár forinttal - támogatja. Előre is köszönöm!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése