2015. szeptember 6., vasárnap

Google Drive 3. - fájlok feltöltése, létrehozása, megosztása


A Google Drive ugyanúgy alkalmas adatok tárolására, mint egy helyi, vagy hálózati meghajtó (háttértár). De van egy óriási előnye! Az adatokat meg tudjuk osztani azokkal, akikkel akarjuk. Igazság szerint több előnye is van, melyekről az 1. részben esett szó. A mai bejegyzés arról fog szólni, hogy miként tudunk fájlokat a saját Google Drive-unkra feltölteni / saját fájlokat létrehozni, illetve azokkal igényeinknek megfelelően másokkal megosztani (konkrét személlyel, illetve a linkét ismerő összes emberrel). Ennek nagyon sok hasznát vehetjük majd a munkánkban (gondoljunk csak a digitális oktatásra), de akár a saját és családunk, barátaink örömére akkor is, ha fényképeket, recepteket és még ki tudja miket osztunk meg.

Ha tetszett, ne felejtsed el a cikket megosztani! A felső Facebook lájk és megosztás a PC Suli Facebook oldalára vonatkozik, ez pedig a cikkre.

Ha a jobb oldalon / fent lévő reklám olyasmiről szól, ami érdekel, kérlek nyissad meg. Ez Neked semmibe nem fog kerülni, a PC Sulit viszont - tényleg csak pár forinttal - támogatja. Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése