2015. április 3., péntek

Mindennapi számítástechnika könyv

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy az egyik könyvemet, a mintegy 350 oldalas, "Mindennapi számítástechnika, avagy az idősebbek is elkezdhetik" címűt PDF formátumban mindenki számára elérhetővé teszem. A megnyitásához csak ebben a bejegyzésben lévő fényképére kell kattintani. Ezt a gesztust szánom mindenkinek húsvéti ajándék gyanánt. Mint az a címe alapján is sejthető, a könyv elsősorban az idősebb korosztálynak szánt információkat tartalmaz. Ennek megfelelően a könyvben még a betűméretek is nagyobbak a szokásosnál. Ráadásul a PDF formátumú könyv szép színes is, szemben a nyomtatott verzió szürkeárnyalatosával.
Két locsolás között jó olvasást kívánok mindenkinek, de ezzel kapcsolatban azért még lenne egy hasznos tippem!
Hogyha valaki valamilyen konkrét témát keresne a könyvben, akkor a következőket tegye:
  • nyomja meg a Ctrl + F billentyűkombinációt,
  • gépelje be, hogy mit keres,
  • Enter.
A begépelt kulcs mögött megjelenik, hogy hányszor szerepel a könyvben, és rögtön rá is ugrik a böngésző az első előfordulására. Amennyiben a következő előfordulásra akarunk átlépni, csak nyomjuk meg a lefelé mutató nyilat. Az előző előfordulásra ugráshoz értelemszerűen a felfelé nyílra kell kattintanunk.

Ha tetszett, ne felejtsed el a cikket megosztani! A felső Facebook lájk és megosztás a PC Suli Facebook oldalára vonatkozik, ez pedig a cikkre.


Ha a jobb oldalon / fent lévő reklám olyasmiről szól, ami érdekel, kérlek nyissad meg. Ez Neked semmibe nem fog kerülni, a PC Sulit viszont - tényleg csak pár forinttal - támogatja. Előre is köszönöm!


4 megjegyzés: