2014. április 16., szerda

Mennyi tárhelyem van még a Google fiókjaimban

Az egyes tippek olvasottsága alapján úgy tűnik, hogy a Google különféle szolgáltatásai mindenféle képen a legpopulárisabbak közé tartoznak. Így e témában ma egy további nagyon hasznos tanács következik, nevezetesen az, hogy miként tudjuk leellenőrizni, hogy mennyi tárhely áll még rendelkezésünkre.
Mint arról már szóltam, a g+, a Google Drive és a Gmail együttesen 15 GB tárhellyel rendelkezik. Nyilván nagyon fontos tudnunk, hogy ebből az eléggé bőkezűen rendelkezésünkre bocsátott helyből mennyit használtunk már fel.

Egy pillantás csak, és látjuk a választ

Az imént felsorol három alkalmazás bármelyikének a bal alsó sarokban egyetlen pillantással leolvashatjuk a már felhasznált tárhelyet. Ezt szemlélteti az ábra is:

Itt látszik a felhasznált tárhely

Igen, erről volt már szó, de a Google Drive kapcsán, amit nem mindenki alkalmaz.

Ha tetszett, ne felejtsed el a cikket megosztani! A felső Facebook lájk és megosztás a PC Suli Facebook oldalára vonatkozik, ez pedig a cikkre.

Ha a jobb oldalon fent lévő reklám olyasmiről szól, ami érdekel, kérlek nyissad meg. Ez Neked semmibe nem fog kerülni, a PC Sulit viszont - tényleg csak pár forinttal - támogatja. Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése