2014. május 28., szerda

Hatékony intenethasználat

A legtöbben naponta használjuk a Google keresőjét, majd a találatot megnyitjuk, elolvassuk, azután hamarosan rájövünk, hogy nem azt keressük. Ekkor visszalépünk a találati listára, újabb találatot nyitunk, amivel esetleg ugyanígy járunk, stb.
Sokszor pedig az is gond, hogy a megnyitott oldalon sem találjuk meg, amit eredetileg keresünk. Pedig ott kell lennie, hiszen a Google találati listájában még láttuk. Ráadásul az oldalt egy fiatal készítette, aki számára elképzelhetetlen az, hogy az ember nem látja tökéletesen az apró betűket. Úgyhogy még a betűméreteken is kellene valahogy állítani. Megannyi bosszúság.
Lehet azonban ezt hatékonyan, mérgelődés nélkül is végezni. Csak alkalmazni kell a korábbi tippeket!


A tippek listája

Ha nem gond, most tényleg rövid szeretnék lenni, mert alig sikerült időt szakítanom a cikk írására. Szóval mik is a feladatok?

Ha tetszett, ne felejtsed el a cikket megosztani! A felső Facebook lájk és megosztás a PC Suli Facebook oldalára vonatkozik, ez pedig a cikkre.

Ha a jobb oldalon fent lévő reklám olyasmiről szól, ami érdekel, kérlek nyissad meg. Ez Neked semmibe nem fog kerülni, a PC Sulit viszont - tényleg csak pár forinttal - támogatja. Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése