2014. június 11., szerda

Pendrive használata

Ma egy rövid, de annál praktikusabb összefoglalást fogok közzétenni a korábban a Pendrive-ok használatával kapcsolatosan publikált cikkeimből. Összesen kettő olyan bejegyzést írtam, amira vissza szeretnék utalni. Az egyik a kimásolásról szólt, a másik pedig arról, hogy amit a Pendrive-ra másoltunk, azt hogyan lehet megtalálni. Mindkét feladat sokak számára ismerős, hiszen gyakorta kell adatokat magunkkal vinni. Természetesen ma már van ennek alternatívája, mégpedig a felhő alapú dokumentumok alkalmazása (melyről természetesen szintén esett már szó, mégpedig több helyen is, melyek itt érhetők el).

Mint korábban, most is csak belinkelem a korábbi cikkeimet:
  • Az első cikk a Pendrive-ra másolásról szólt, no meg arról, hogy miként lehet a Pendrive-ot egyedi névre átkeresztelni. A cikket itt lehet megnyitni.
  • A második tipp tárgya az, hogy a kimásolt fájlt hogy lehet hamar megtalálni, amit itt lehet elérni.
Sok sikert a használatukban!

Videó



Ha tetszett, ne felejtsed el a cikket megosztani! A felső Facebook lájk és megosztás a PC Suli Facebook oldalára vonatkozik, ez pedig a cikkre.

Ha a jobb oldalon fent lévő reklám olyasmiről szól, ami érdekel, kérlek nyissad meg. Ez Neked semmibe nem fog kerülni, a PC Sulit viszont - tényleg csak pár forinttal - támogatja. Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése